mandag, mars 02, 2009

On Line..

..with my lil'sis Helene! Er så deilig å kunne snakke med henne noen ganger inniblandt, selvom vi snakker om alt og ingenting! - Jeg begynner å savne deg mer og mer.. Serlig når vi har videosamtaler som denne ;D hehe.. Elsker at vi ler sammen, tilogmed når vi er 50 000 mil unna hverandre!! You know I love you ;) Jaa.. en liten oppdatering siden sist! Idag var det en utrolig slitsom teaterøvelse i Filla.. Kanskje mest fordi alle var trøtte og slitne etter helgen. Var nemlig i Norefjell med Elisabeth, Ingeborg, Thea og Sylvia hele helgen! - Tidenes jentetur! Chill i bakken, digg i hytta, gøy på afterski og kjipt å dra hjem :( Håper det ikke blir altfor lenge til neste gang!
Og btw, sjekk ut DisneyChannel, der kan du visst se meg på Hannah Montana - broadcasting! ikke spør hvorfor:S har ikke sett det selv, så let me know hvordan det er!


Kakao med krem!Norefjell med jentene:

ingeborg er klar for både bakken og gutta!Syke unger..."Girls just wanna have fun!"Hva er vel livet uten ett fall?


Jaja, det var litt fra den siste tiden :) Ble ett par timer med videosamtale, Helene! Så klokken har rundet 2.. Blir nok en trøtt dag på skolen i morgen. God natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Who are you?

Whoever you want me to be. (the OC)
- Christine Kolstad Balk

Følgere