mandag, mars 23, 2009

For et fall!

Idag var det kjiipt å stå opp, og eenda kjipere å sette seg i klasserommet.. MEN hadde en koselig tur på Akerbrygge med Tiril og Sunniva! Droppet tydeligvis gym-prøven for en kaffe og en is. Jaja, må jo finne de beste måtene å nyte livet på! Vi møtte jo selvfølgelig (understreker selvføølgelig) Juliett på vei til bar, etter å ha vært på sminkeshopping, så det er grunden til mine knæsh lilla negler ;) Utrolig Herlig i sola må jeg siiiiiiii!

Akerbrygge kl. 12:Etter en ganske kort og grei skoledag, var det selvfølgelig teaterøvelser fra 7-time! Første gang av gjennomkjøring med kor og orkester, og må si det skal littegranne til for å bli perfekt :P Men det er det vi har disse 5 dagene til ;) Og Juni, FOR ET FALL IDAG! Bare litt kjipt det ikke var en del av teateret.. hun besvimte!! Det var få som skjønte det var ekte, og bare sa: wow, det så sykt ekte ut. Bra vi har noen reddende engler på KG.. :) ble skikkelig redd jeg..

Etter noen timer med øvelser på kg, dro vi ned til Filla og hjalpt til med å rigge, løfte, sove, spise pizza, løfte litt til, sove litt til, og flytte på stolper, palmer og brønner i plast!

Mina utenfor Filla :)

husk! http://www.kgteateret.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Who are you?

Whoever you want me to be. (the OC)
- Christine Kolstad Balk

Følgere